PRIVATE EVENT WITH FCC PART ONE


Hai korang...!! ceh tetibe ayat macam orang excited....actually aku nak kongsi sikit untuk gegurl yang suka make up make up ni.....bukan untuk boboy ye kawan kawan....hari tu tetibe dapat call dari FCC, dyorang invite aku untuk launch dyorang punya new product kat damansara....ecececehhh masa tu excited gilerr!! tak pernah join mana-mana private event pon, tapi FCC merealisasikan jua untuk diriku.... ayat dah tonggang terbalik...mihmihmih.....

aku pon check emel laju-laju sambil lunch...lunch aku hanyalah ice cream kiwi semangkuk pada hari tersebut...bukak emel, memang sah ada emel daripada dyorang invite aku sambil selitkan sekali e-invitation card plusss map....i can't believe.....!! kalau korang nak tahu, FCC adalah nama ringkasan bagi Farmasi Colour Cosmetics... product ni dah 5 tahun bertapak kat Malaysia dan merupakan satu-satunya produk kosmetik yang halal dari Turki....

nak dijadikan cerita, masa aku sampai kat sana tu, kena daftar dulu dengan akak-akak comel yang jaga kat kaunter depan tu....nama aku pulak kat first line dyorang bagi list blogger.....mesti korang confuse kejap sebab aku cakap ada LIST....of course laa banyak list sebab nak mudahkan kerja dyorang, dyorang asingkan list bagi Make Up Artist (MUA), blogger, pihak media, majalah & etc...gituwwww!!!
Lepas dah register, aku dapat sticker name & harus dilekatkan pada shawl pashmina aku....sebenarnya kan aku agak nervous jugak masa mula-mula sampai, sebab tak kenal orang dah 1 hal, lepas tu masa register aku nampak nama kak namee & kak fatin suhana blogger femes emes tu....OMG!!! excited nak jumpa dyorang....huhuhu

Bagi menghilangkan sedikit ase gugup yang tibe-tibe datang bak petir yang menyambar, maka aku pon menyentap laa makan segala benda yang ada kat situ....hoiii korang jangan nak label aku gorilla pulak!! aku bukan makan alas meja, belon dalam club tu....of course laa aku makan makanan yang mereka sediakan...ada buah, dadih, keropok lekor & bla..bla..bla.....pastu tetibe nampak kak namee....amik kau!! aku dok sebelah dia kot masa makan....pastu aku tegur dia & kitorang borak-borak sekejap...dia sangat friendly + gojesss taw!!! natural beauty......dia datang dgn husband kesayangan dia.....wink wink...




e-invitation card yang aku dapat



siap bagi map lagi



ni adalah keropok lekor + air mineral FCC yang kiut miut



buah-buahan yang sangat segar....sedapnya buah kiwi!!



ni namanya trifle....comel kan??? ase dy pon marvelousssss



potato wedges yang sedap & rangup....buh sos banyak-banyak + mayonis



ni kekacang + maruku....tapi aku x makan ponnnn



ni dadih...ada macam-macam perisa tapi aku paling suka corn flavour



boleh pilih yang mana berkenan...kalau nak tahu yang sesuai dengan kulit anda, boleh tanya MUA yang bertugas...



ni pon macam-macam kaler ada....



muka kenyang sebab makan buah sampai 3 cup....



banyak giler sign + komen...aku pon tinggalkan jejak jugak di sini...



menunggu program bermula...

  note : entry ni akan bersambung...so, tunggu ok!! banyak lagi pic yang aku x upload & nak tahu dengan sape lagi aku jumpa??? plezz wait for second entry.... nak sambung cari bahan untuk assignment!!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...