PRIVATE EVENT WITH FCC PART TWO


blog aku dah bersawang!!!! ok dah mula nak menjerit sana sini....hi readers! sorrryyy banyak-banyak lambat update blog disebabkan aku benar-benar sibuk bila sampai ke Nilai....aku hanya sempat on9 fb, tweet sekejap, lepas tu terus off lappy....huhuhu amat menyedihkan!!

pasal event FCC, aku akan sambung utk part two....kadang-kadang ase malas nak buat part-part ni, dah taw diri ni memang takkan sempat update yang baru....event FCC hari tu memang sangat meriah dan dapat berjumpa dengan blogger yang lain jugak...sumpah aku tak de mood masa taip entry ni tapi paksa diri untuk update jugak....



suka sangat bergamborr kat sini...

lepas aku dok pung pang pung pang melantak segala benda, event tu bermula & host pada hari tersebut ada lah Sasha Elite...dia sangat tinggi + putih + hidung mancung tahu??? *kenapa dgn ayat aku ni?...ada games, sesi make up bersama MUA,makan-makan, borak-borak & macam-macam lagi....masa tu , aku tengok akak namee kena make up...waaahhhh sentap sekejap, lain terus muka dia lepas kena touch up dengan produk FCC....lepas dia siap make up, kami snap pic together gether lagi...wahahahha...ayat aku agak skema kadang-kadang sebab aku perlu practice lebih...aku dah memilih untuk berkecimpung dalam dunia journalism....



Sasha Saidin (Elite), host untuk event fcc...



snap pic lagi dgn kak namee, dia baru lepas kena make up...

aku cuba review compact powder yang bersesuaian dgn kulit aku....tetibe dgn aku sekali kena make up...dahlaa aku ni tak pernah kena make up, MUA aku pada event tersebut adalah kak reen...dia sangat sporting....tapi aku je yang malu-malu kucing....orang suruh pejam mata, aku bukak mata...orang suruh angkat muka, aku tunduk...memang jenis tak ikut arahan aku ni.....nasib baik akak reen tak lempang aku laju-laju...heheheheh...masa tengah make up tu, aku tak boleh tengok manager dia yang lawa tu lauch diorang punya product...sebab masa tu aku membelakangi stage....huhuhu



bersungguh benar aku pejam mata....



kak reen yang sangat tekun make up kan muka aku....



ni laaa produk baru fcc, CC CREAM...




lawa tak manager dia....??

lepas kena make up, tetibe ase lebih berkeyakinan, macam hape ntah aku ni, berkeyakinan laaa sangat....!! wahahaha...tak tahannya snap pic dgn kak namee lagi, suka sangat!! jumpa fatin suhana & snap pic dgn dia jugak....jumpa dengan kak ati, MUA yang sangat baik & peramah...macam tak nak balik je....



lepas siap kena make up, kami pon snap pic sama-sama...aku rasa ok & 
tak heavy muka aku....Thanks akak!



dengan akak namee lagi cuma kali ni kami sama-sama lepas kena make up...



bersama blogger.....


makan sambil amik gambar....hehehe....



sebelum balik, naik dulu atas stage ni sambil pegang goodies bag....excited dapat
 cc cream...



with fatin suhana, blogger yang femes emes....dia sangat friendly tahu?? 
2,3 kali aku snap pic dgn dia...


sebelum tamat majlis, staf FCC sibuk mengedarkan goodies bag kepada jemputan-jemputan diorang...partner aku dapat day cream & eye shadow...paling best dah jadi hak milik aku!! dan aku of course laaa dapat diorang punya produk baru iaitu CC CREAM..!! esok terus guna...sangat best & tak berminyak......sampai hari ni aku guna sebab sangat-sangat beshhhh bila guna....ase ringan & ase macam tak pakai krim pon....haaaa ko, aku nak habaq ni memang ohsem gle product dia....



So, aku suggest korang beli laa CC Cream ni sebab banyak kelebihan sangat-sangat....untuk student macam aku ni, asyik berendam dalam air cond je menyebabkan kulit kering tapi bila pakai CC cream ni, still fresh macam susu lembu....eh ya ke ?? kalau tak caye jugak, cepat-cepat laa pergi beli dengan kadar segera! macam aku ni dok kat Nilai, susah nak cari produk ni, aku beli dia punya compact powder pon kat terminal one, seremban or kat plaza metro, kajang...jauh bebenor pi beli bedak!! hahahaha tapi tak pe, puas hati sebab ni brand halal & kualiti nya sangat memuaskan hati....

sebelum balik, aku makan lagi & ada setengah cup aku bawa balik untuk housemate....siyes sedap wooo makanan dia...kerja aku asyik makan buah je 24 jam....heheheh....lepas tu, aku snap pic dengan blogger - blogger yang lain termasuklah MUA...sume peramah...sebelum balik jugak, aku beli make up remover, sebab dah kena make up, nanti balik senang nak cuci....sebenarnya nak beli compact powder tapi dah abis...kesian kat aku & 2 hari lepas tu kena pi Seremban beli sendiri....



4 cup ni, aku bawa balik ke rumah...


sempat lagi makan keropok lekor & cheezy wedges sebelom balik...


bloggers yang cun melecun...



bersama kak ati, & blogger yang baru kenal...


tetibe snap pic ni....



berada di luar club house...


this is my sticker name...


ni pamplet yang aku dapat dlm goodies bag.....



partner aku yang bagi....


ni laa cc cream yang aku dapat....kiut nye!!





















compact powder & make up remover yang aku beli....

                    So, sape-sape yang ase berminat nak beli produk ni, boleh laaa like page fb FCC-Farmasi Colour Cosmetic & pm mereka dengan segera!

1 comment:

  1. wah, geram gila tengok kak.
    meriah betul suasana event tu.
    teringin lak nak pergi..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...