SHOOTING & REUNION DI ICE ROOM..???



Abis sem 2 ni, banyak sgt kenangan yang tinggal...entry first ni masa aku teman best friend aku utk shooting video bahasa arab.... Video kali ni, kami kena create apa yg akn trjadi kpd kami 10 tahun akan datang..,.


Saje tolong kawan2 siapkan video diorang utk last scene kat Ice Room, Nilai Square...huhuhu....lagipon, dah lama x makan aiskrim....


ella dan ain....mentang2 nak shooting, bergaya sakan eh...???


Berangan kat umah, nak letak benda ni sebab nampak cantik...


Mula-mula sampai, aku lepak je kat luar kedai ni, lagipon masa tu tunggu diorang practise & hafal skrip sebelom shooting betul2 kat dalam tu...Biarpon masa tu tengah lapar,,,,,,,tapi sabarkan hati....tengok pulak gambar ice-cream banyak2 kat luar tu, makin lapar aku dibuatnya....






Aku dan kak ila...sama2 nampak chubby...masa ni, berat badan naik uhh...



Dah lama tak bergambar dgn ella...ni baru dapat, tu yg trsenyum....




Hmmmm....tengah tunggu diorang siap practise....



Cantik tak keychain yg ella wat,?? utk diorang punya video...!!



Jom masuk dalam kedai ni....hmmmm...first time aku masok sini, agak cantik jugak laa kedai ni, nak sambut besday kat sini pon boleh....ade tempat khas gituuu..!!!!



Background aiskrim yang terdapat dalam ice room...yummy..!!!



bahagian ni utk birthday party..!!!


So, bermula laa episod seterusnya untuk last scene bagi video diorang tu...tapi sebelom tu, kitorang order aiskrim dulu....Yang paling best, aku dan wan, diorang belanja...thanks ye kawan2..!!! Heehehee....





Ni aiskrim aku...perisa campuran buah-buahan kalau tak silap...




Ni aiskrim Wan....Lupa ahhh dia punya flavour tapi rasanya sedap..!!



Banyak nye hadiah....maklumla,shooting scene reunion..!! Tengok laa aku yg makan tak reti nak duduk kat hujung sana..!!!



Ni kawan aku Eqa, yang suka sangat makan aiskrim durian..!!!



Aku dan Wan yang agak happy sebab dapat makan free...!!



Hoi Syazwan..!! kalau ye pon makan aiskrim, jgnlaa over sangat...Tengok Taufiq tu, maintain jee...
Azlan pulak perasan macho lerr tuuu..!!!




Aku dah abis makan..haaaa!!! tengok tu, licin mangkuk...


Selepas 2 jam menghabiskan masa kat sini, lepak2, borak2, melantak dgn aiskrim tu, and shooting.... Aku macam biasa sibuk nak shopping and jalan2 kat area Nilai Square ni...Kawan2 laki and sesetengah yang lain dah balik....

Tak lama lepas tu, diorang decide nak beli kain sama2, nak wak baju supo belako...



aku dan ella bentangkan kain tu sebab nak tengok corak dia betul2 menarik ke tak...??



Emmmm....Wan and Kak Ila pilih kain lagi lama..!!!



Banyak kain2 yang tergantung..Boleh rambang mata,...!!


Lepas tu, kitorang masuk sebuah kedai cina, dok usher beg and baju blaus pulak...ni laa masalah org pompuan, byk nafsu...sume benda dia nak beli....



Baju blaus warna merah yang agak simple...



Berkenan kat beg ni tapi tak beli pun...!!! 


Sebelum balik, sempat lagi aku singgah McDonald kat seberang jalan tu...lunch sebelom balik, nanti lapar pulak...!!



Gambar yang agak blurr sebab kalut nak makan..Hehehe...



3 comments:

  1. woi makcik..blogger ea skg..
    gler ar..lawa blog ko..ajar aq !!!
    p/s :gmbr aq xd yg macho2 skit ke..??

    ReplyDelete
    Replies
    1. yelaaa...aku blogger since bulan mac 2012...dulu ada buat masa 2007, lepas tu delete...ni baru aktif balik...
      lawa sgt ke...???biasa je...org lain punya lagi lawa laaa....

      P/S : gambar kau byk tapi aku je xupload..nanti lerr aku buat entry lain pasal kau...hahaha

      Delete
  2. aku da lupa la ap jenis aiskrim yg ak mkn tu...
    mahal kot,, RM9 semangkuk tu pancong 3 org..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...