OFFICIAL LAUNCH OF THE GUESS LUXE HANDBAG FOR FALL WINTER & PRE-SPRING COLLECTION



Hello everyone!!

Untuk para gadis di luar sana...lebih-lebih lagi wanita yang berkerjaya...korang patut terjah Guess Store sekarang sebab diorang punya handbag baru sangat cantikkkk & sesuai untuk pi dinner jugak taw!
Tipulah kan kalau aku cakap orang pompuan tak gile handbag....sebab korang gile handbag laa, korang wajib baca sampai habis entry ni ok?

Last week Butterfly Project Malaysia telah memilih 50 orang butterflies sempena pelancaran handbag Guess Luxe for Winter 2013 & Pre-Spring 2014...aku merupakan salah seorang yang terpilih...gituuuuu!!Seriously masa event tu berlangsung, kami diberi peluang untuk melihat & pegang diorang punya latest collection! lagak retisss dollll!!! Dress code pada hari tersebut of course laa putih!! boleh mix dengan macam-macam colour...




sekarang ni aku perkenalkan Guess punya latest collection for........... 

FALL WINTER 2013



MY G'S


PATTY


PATTY


PRIMROSE


PRIMROSE


TIMELESS






PRE-SPRING 2014


GOLDEN CAGE


GOLDEN CAGE



TILDA


TILDA



Tapi ada jugak koleksi lain yang diorang pamerkan...still nice and beautiful...






Aku sibuk amik gambar sana sini sambil borak dengan blogger lain....exciteddd woooo setelah sekian lama tak jumpa diorang! dengan kak sabby prue last aku jumpa dia masa bulan 4 kat event fcc...untuk kali ni,dapat jumpa dengan ketiga-tiga sabrina...plusss excited dapat jumpa Mamasan Tammy...kitorang bertegur pon kejap je...tak sempat nak snap 
pic together..

Pihak Guess ada jugak buat Instagram Contest...3 pemenang bertuah akan dapat hadiah handbag daripada mereka! Wahhhhh!! Teruja habaqqq ang!! semua orang sibuk dengan smartphone masing-masing...sibuk nak amik pic dengan favourite handbag! lepas tu terus upload kat instag....aku pon macam tu jugak! sambil upload,sambil makan....!! sedap wehh makanan diorang...













So,congratulations to Reiko (1st place), Sabby Prue (2nd place) and Lisa for (3rd place)...
diorang sume dapat hadiah handbag yang harganya beratus-ratus ringgit!




Sebelum balik,aku bergamborr dulu laahhh dengan bloggers lain....harap dapat jumpa lagi untuk event akan datang & aku jugak tak pulang dengan tangan kosong....Thanks Guess Luxe for goodies bag,pendrive & scarf!

  Special thanks also for Butterfly Project Malaysia sebab sudi invite
 & bagi peluang yang ohsem ni!Love u!!


2 comments:

  1. nice to meet you dear during the event! thank you for the picture up there! so lovely! hehe.. hope we can meet soon again!

    ReplyDelete
    Replies
    1. waaaaa thanks sab sudi komen kat sini....nice to meet you too!! thanks jugak utk pic ramai-ramai kat blog you...cantik!! insya Allah kite jumpa lagi....

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...