JOM BERGAYA DENGAN KOLEKSI DARIPADA FALAH ABIYANA


Hai....!! selamat meneruskan ibadah puasa...masih ramai lagi ke yang belum beli baju raya,
dress dan tudung raya?? 
ni memang aku straight to the point, penat dowhhhh mau taip banyak-banyak.... sape yang masih tercari-cari lagi tu, aku cadangkan korang pi laa shopping kat Falah Abiyana...eh tapi sibuk-sibuk korang pi shopping pon, jangan lupa solat tarawih & mengaji Quran...banyak pahalanya tahu?? 

untuk pengetahuan korang, Falah Abiyana adalah satu jenama baru dalam
arena muslimah fashion di Malaysia...
Ia merupakan hasil gabungan idea 4 wanita yang awesome dan chumellll iaitu Farrah Adeeba, Awin Seindahwajah, Finaz Yunuz dan Heliza Helmi...
Falah Abiyana direka khas untuk muslimah yang suka berfashion tetapi dalam masa yg sama ia nya sopan dan mengikut syariat Islam...giteewww!! 
baru laaa best nak shopping sebab boleh tutup kita punya aurat...
*maaf yekkkkk, ayat dah campur-campur macam kuah rojak...

jom layan picha di bawah ni, kot laaa ada yang nak bergaya dengan dress ke, skirt ke,
 baju kurung ke, sumenya ada kat sini...
yang penting sumenya chumelll chumelll dan menutup aurat....























  koleksi ini boleh didapati di :-




 Instagram : falahabiyana


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...