MERIAHKAN RAYA ANDA DENGAN PROMOSI RAYA DARIPADA FCC...


Hai..!!! happy fasting..!! so, macam mana dengan persiapan raya korang tahun ni?? mesti sibuk nak beli baju raya, kuih raya, tudung, beg, kasut....macam-macam lagi kan?? kali ni, aku nak citer sikit, Farmasi Colour Cosmetic (FCC) ada buat dua promotion sempena hari raya yang bakal menjelang tak lama lagi...dulu aku pernah buat entry pasal FCC, kalau dah lupa boleh klik SINI dan SINI....

Promosi yang pertama adalah FCC Adorn Set






Kalau korang nak make-up secara simple dimple, boleh laa grab  FCC Adorn Set dengan harga yang sangat awesome....lagipon, ni merupakan hot items di FCC sekarang..!! sebelum balik bercuti hari tu, aku dah beli CC Cream & Make Up Remover...untuk pengetahuan, aku memang pengguna tegar CC Cream sebab produk ni sangat bagus untuk student macam aku ni...tambah-tambah pulak kalau waktu kuliah, lama sangat berendam dalam air cond, jadi bila aku guna CC Cream ni, kulit aku still lembap & tak berminyak...

Bila korang dah siap beli FCC Adorn Set, korang akan dapat Limited Edition Tote Bag dan FCC Limited Money Packet secara PERCUMA.....aku ulang sekali lagi, secara PERCUMA tahu..??? kot laaa raya ni tak sempat nak beli sampul raya, boleh laa guna money packet FCC untuk isi duit raya nanti...bukankah itu lebih jimat dan berbaloi??

Promosi ni jadi lebih menarik sebab untuk item no 1,2, & 3...korang boleh pilih produk mane yang korang nak...contohnya, untuk item no 1 adalah produk CC Cream & BB Cream....so, korang boleh decide samada korang nak beli CC Cream or BB Cream...macam tu jugak dengan produk item untuk no.2 dan no.3....pilih yang mana korang suka & korang juga bebas untuk memilih warna yang sesuai dengan kulit korang....untung bukan??

Tempoh promosi untuk FCC Adorn Set bermula 1 JULAI 2013 - 11 OGOS 2013...
so tunggu ape lagi?? Grab it now..!!



Sekarang ni kita beralih pulak ke promosi yang kedua, FCC Duit Raya Fever



Mesti korang tertanya-tanya macam mana nak dapat Grand Prize RM 1000 sebab gambar kat atas ni memang dah tunjuk macam tu....meh sini aku nak explain...tadi korang dah shopping barang-barang make up FCC Adorn Set tu dengan harga RM 155...tapi FCC nak bagi balik RM 1000 kat kita...bukankan itu namanya sangat-sangat menguntungkan....?? cuba cakap kat aku, sape nak buat promosi hebat macam ni...?? Andai kata lah Grand Prize tu bukan rezeki korang, tapi jangan keciiwwaaa....jangan sedih-sedih sebab 5 hadiah saguhati bernilai RM 200 mungkin jadi milik korang...haaaa dah lerr dapat barang kosmetik yang bermutu tinggi, dapat pulak diskaun, dapat pulak free gift...sekali rezeki korang untuk dapat duit raya ni,sume benda kau tukar dalam rumah nanti sebab excited 
dapat duit raya banyak..!!!

Korang boleh beli mana-mana je produk FCC ni untuk menang duit raya, bukan FCC Adorn Set saje taw!! andai kata korang nak beli compact powder dan day cream, 
korang beli je lahh...mane taw dapat kan../??
korang boleh dapatkan produk FCC ni secara online ataupun pergi je beli dekat Retail Counter kat seluruh Malaysia ni...ataupun korang boleh beli dengan rakan niaga FCC yang sah...dah 3 cara aku bagi ni untuk korang dapatkan duit raya daripada FCC...Promosi untuk pembelian ni sah bermula 
1 JULAI 2013 - 4 OGOS 2013.

haaaa sebelum terlupa, online shop FCC adalah :-




Eh ! tapi nak menang, ada syaratnya taw...!! apa kata korang follow je 3 step 
yang aku bagi ni...





STEP 1 :

Hantarkan NAMA PENUH, NO. TELEFON, ALAMAT EMAIL, URL BLOG (kalau ada) dan NAMA FB korang dengan bukti pembelian
(resit produk FCC) melalui  FCC FB Page:Farmasi Colour Cosmetic, PM diorang ataupun nak lagi senang hantar bukti pembelian korang tu dengan emailkan kepada marketing@naturalifesolution.com

STEP 2 :

Buat ulasan tentang produk / testimoni / komen / gambar / video tutorial ataupun apa-apa yang berkenaan dengan produk FCC melalui FCC FB Page dan jangan lupa tekan button SHARE untuk review produk ni kat keluarga dan kawan-kawan.
Kalau ada blog, boleh tulis review di blog korang dan tag FCC FB Page. Lagi banyak korang share, lagi besar peluang untuk korang menang!

STEP 3 :

LIKE FCC FB Page dan FOLLOW FCC Malaysia di instagram dan
peluang korang nak menang lagi cerah...!!


so, korang dah boleh mula shopping sekarang sebelum tarikh promosi tamat..!! mungkin raya korang tahun ni lebih meriah dengan menggunakan produk FCC...kalau menang duit raya pulak, lagi bertambah meriah kan?? sape-sape belum try lagi produk FCC, boleh laa try dengan FCC Adorn Set...korang jangan isau sebab produk ni dah 5 tahun bertapak kat Malaysia & merupakan produk Halal dari Istanbul ok??


   kalau nak tahu maklumat lanjut, boleh kunjungi :

   FCC FB Page : FCC (Farmasi Colour Cosmetic)

  Website : http://www.fcc.net.my

   Instagram :FCCMalaysia


2 comments:

  1. x dop ongkos mek..tngu ad ongkos baru kawe join..wahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hok aloh.....duit rayo banyok key

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...