REVIEW : FLORAL MASK WITH LAVENDER PLUS COLLAGEN


Hai gegurlss..!! First of all, nak ucap selamat berpuasa & selamat menunaikan solat tarawih kepada readers blog ni...tak kira laa readers tetap ke, silent readers ke or stalker blog ambe....ni cheq nak habaq, ade kawan  cheq dok sibokk perkenalkan mask warna purple kat cheq... cheq dok heran mask purple mai tang mane tak taw!! rupa-rupanya, mask ni mask pertama diperkenalkan kat malaysia dengan bau wangian lavender + berwarna purple...teruja habaq ang!!!..

aku biasa jugak laa dok beli mask nih tapi biasa yang ada kat pasaran warna putih & hitam je...macam warna taik cicak tuhhh...ngeh3...tetibe ada warna purple pulak baru muncul....rasa-rasanya mesti best macam softlan yang aku biasa dok guna tu....dah kenapa aku ni tetibe kaitkan mask dengan softlan pulak??
sebab aku suka sangat guna softlan warna purple tu & bau lavender jugak, kalau basuh baju, rasa nak tuang abih separuh botol dalam mesin...ok sangat tak menjimatkan!! tapi tak pernah buat lagi ea..
.




setahu aku, dah ramai yang try produk ni termasuklaa retis you tube terkenal, ainan tasneem...tu laaa yang dok nyanyi lagu 150 juta tuh...agaknya memang dah 150 juta kali dia dah try pakai mask ni....haaaa!! blogger femes abang ben ashaari tu pon dah cuba jugak...!! jangan ingat gegurlzz je nak jaga kulit muka..boboy pon nak jage jugak, tahu?? kalau tak caye, cuba tengok gambar diorang kat bawah ni...










FUNGSI PRODUK : 

  melindungi kulit dari pencemaran 
 lembut tanpa menipiskan kulit 
 EFFECTIVE UNTUK MENGHAPUSKAN bintik hitam & kekotoran yang degil 
 MENGAWAL MASALAH KULIT muka berminyak !
  MENYAH TOKSIK PADA WAJAH yg jd punca jerawat 
SANGAT DI GALAK KAN UNTUK KULIT muka sensitif & berjerawat


7 BAHAN AKTIF PRODUK : 
 berfungsi untuk membersihkan serta mencantikkan kulit
 Mempunyai MOISTURE COMPLEX untuk kulit kering dan kusam 
 Vitamin A, B3, C, E untuk merawat kulit jerawat dan jeragat 
 Q10 berfungsi menegangkan kulit dan mengurangkan kedutan
 HYALURONIC ACID melindungi kulit dari pencemaran dan radiasi uv

INFO LAIN : 

 Jauhi dari kanak - kanak 
 Boleh di gunakan oleh lelaki dan wanita seawal 12tahun 
 Halal;muslim product


















Harga pengenalan RM 59.90, (harga sebenar RM65)
Tanpa cas penghantaran sehingga 10 Julai 2013!

Anda jimat RM 11! Memang berbaloi!

Pm me for details or whatsapp at 0133113252! 

  So, sape-sape yang berminat tu boleh contact kak Dian dengan segera & boleh laa like page Floral Mask Dian Pixy ataupun boleh buat tempahan di 


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...