JALAN-JALAN DI SURIA KLCC

Hmmmm....semester 3 sudah pon berakhir...teringat awal-awal sem dulu, pergi jalan-jalan kat KLCC...oucchhhh sebab boring sangat...biasa laa minggu pertama bukan belajar sangat pon kan..???

Jalan-jalan kat sini pon sebab memang dah lama dah tak datang sini...dulu masa dok Johor, selalu jugak pi KL...bila dah balik Kelantan, sunyi sepi sikit...Last datang sini tahun 2005, masa tu jalan-jalan dengan abah...bila dah besar ni susah sikit nak berkepit dengan abah..



pic twin tower ni nampak gelap sikit..terlebih edit...



saje bergambar kat taman ni...



berkenan dengan ikan kat bawah tu...



hajatnya nak nampak penuh twin tower..tapi separuh je dapat..kang amik penuh, aku pulak yang tak nampak nanti....



hmmmm..muka laporrrr....



bila nak masuk dalam shopping complex tu...?? asyik bergamborr jerrr...



tukar posisi lagi...



bila dah masuk dalam, tak tahu nak makan apa...last2 pilih nak makan nasi ayam penyet...pedasnya sambal dia tapi sedappp..!!!



frust sebab tak dapat masuk petrosains..!!



pic last sebelom balikkkk...!!!



~~ kadang-kadang pi jalan-jalan ni, boleh menghilangkan stresssss.....~~


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...