PENAMPILAN TERBARU DATO SITI NURHALIZA

Hmmmm....semua orang sibuk bercakap yang Dato Siti Nurhaliza, penyanyi No. 1 negara tu sudah mula berhijab....macam tak caye uollsss.....( dah terkena penangan FL)...

Alhamdulillah, ramai artis sudah berhijrah ke arah yang baik...teruskan berhijab mengikut panduan Islam...Ustaz cakap kalau tengok orang free hair, doakan mereka berubah dan terima hidayah...tak semestinya kalau tak pakai tudung, selamanya tak pakai tudung....hidayah tu kan milik Allah....

Jom tengok penampilan terbaru Dato Siti....pic ni semua aku cilok dari Google....just kena buat full image untuk gambar lebih jelas....






  P/S : semoga kita jugak berubah ke arah yang lebih baik....
kalau dah baik, boleh jadi makin terbaik....kalau belum cukup baik, maka tambahkan keimanan kita supaya lebih dekat dengan pencipta kita...


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...