SELAMAT PULANG KE KAMPUNG...


Tinggal lebih kurang seminggu sahaja lagi sebelum umat Islam menyambut Hari Raya Aidilfitri....
Mesti ramai anak-anak di perantauan pulang untuk beraya di kampung halaman masing-masing....
Ada nak balik Kedah, Kelantan, Penang, or mane-mane je laahhhhh..

Yang penting, pulang lah untuk beraya bersama keluarga di kampung..Tentu lebih bermakna dan lebih meriah berbanding di bandar...Mak ayah kita pon pasti tertunggu-tunggu kepulangan kita...Jadi, balik laa beraya di kampung...

Untuk anak-anak yang jauh di seberang laut....ni budak oversea laa ni...Kalau tak dapat pulang, rajin-rajin laa hantar poskad raya ke, or yang lebih bermakna di pagi raya, jangan lupa call family anda di kampung...
Mesti mak happy...Bukan mak je, semua anak beranak kau mesti happy and teringatkan kau lahhh...!!!





Untuk adik tersayang, 
Muhd Afifi >Selamat pulang ke rumah dan balik ni boleh laa nok make kuih akok bungo... 

Buat kakak sulung, 
Nur Marjan yang jauh berada di bumi Anbiya' tu, selamat pulang untuk tahun depan...tahun ni kau beraya laaa kat sana dulu...                                                                 
                 


  P/S : Untuk anak-anak kelantan yang jauh di perantauan, Selamat pulang  ke kampung halaman dan berhati-hati di jalan raya...Ingatlah orang tersayang....



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...