MENTERNAK LEMAK DENGAN BURGER BAKAR ABANG BURN


Cuti sem bakal berakhir....jadi aku akan memulakan rutin harian sebagai seorang pelajar 
(full time student)--
OHHHH sangat malas nak meneruskan pengajian tapi kalau nak berjaya mestilah belajar tanpa jemu...
Bila dah balik rumah ni, tiba-tiba tekak ni rasa gatal nak makan Burger Bakar Abang Burn....
Kalau uollsss tak kenal lagi dengan burger bakar yang femes ni,
 boleh laa search kat google tu ye...
jangan risau, pak cik Google tu baik, dia sentiasa membantu....
*(ok,dah mula nak merepek tak tentu pasal)..

Aku dapat tahu pasal burger bakar abang burn ni pon daripada kawan aku....nak cerita sikit..hari tu masa study week, abang burn buat laa promosi burger bakar dia tu....setahu aku laaa kan yang paling murah harga dia RM 7.50....tup tup dia buat promosi RM 1---(beef cheese burger) hari tu kat Seremban....apa lagi, melompat-lompat nak pergi....tak delaa buat perangai macam kanak-kanak ribena tu, excited sikit je....

Lepas solat asar, terus ke Seremban sebab takut tak jumpa pulak tempat tu....penat jugak mencari....pusing sana,pusing sini....last-last tanya pak cik kat stesen minyak Shell....punya semangat kalau bab makan....terima kasih pakcik sebab bagitaw kitorang Temiang tu kat mana...dalam jam 6 petang, akhirnya kami sampai ke destinasi....tapi promosi tu kan start jam 10-12 tengah malam je....

So, lepas dah jumpa tempat tu, agak lega sikit sebab rasa macam berbaloi je dari Nilai-Seremban....lagipon, study week yang agak membosankan dengan buku-buku serta nota-nota slide yang kesemuanya memerlukan kesabaran yang tinggi...
(susunan ayat tak berapa betul sebab bengang dengan line yang macam siput sedut--grrrr)

Lepas solat maghrib kat bandar Seremban, kami pon bertolak menuju ke Restoran Maulana kat Taman Pulai Perdana...makan dan lepak sambil menunggu untuk beratur dengan kadar segera....



lepak sekejap di taman...




makin chubby....



cik wan yang serba merah...



ABC special yang aku order...



sementara menunggu burger bakar abg burn, apa kata kita makan roti tisu ni dulu...



pandai betul abg burn buat promotion ni kat fb....



kami berada di jajahan yg ke-7..!!



oppssss....terlampau terang pulak aku edit....



tengah-tengah beratur, sempat lagi snap pic ni....



bye-bye...kami dah nak balik.....!!! haaaaa tengok ni makin malam, makin ramai orang yang beratur semata-mata untuk dapatkan burger beef cheese ni taw...!!!


Masa nak balik tu, masih ramai lagi yang beratur....perghhhh memang terbaik laaa...!!! tepat jam 10.20 malam, kami bertolak pulang dan berhajat untuk singgah di R&R Seremban untuk melantak beef cheese burger beramai-ramai....baru laaa best kan???




aummmmm....sedapnya...!!!



orang suruh makan, sibuk nak posing pulak...:P




  JOM  ramai-ramai like page Burger Bakar Abang Burn  


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...