PERMULAAN SEMESTER


Esok dah nak balik Nilai...lepas register course, ase macam lega sikit sebab sem ni just 7 subjek, 18 jam kredit tapi tapi tapi......haaaa banyak kan tapi tu, I tak puas hati dengan jadual kelas sem ni...hehheee...Hari Jumaat full gilerr...dah laa tu malam pon ada kelas jugak....
*tak baik taw membebel  dalam menuntut ilmu..










tak suka study buku tebal-tebal...pening kepala...




harap dapat study rerajin macam ni....


 sesiapa yang keluar mencari ilmu dan ia berniat akan mengamalkan dengan ilmunya, nescaya ilmunya memberi manfaat akan dia walaupun hanya sedikit ilmu yang dicapainya 


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...