BLAUS HOT PEPLUM BY HANIZA COLLECTION


Entry kali ni nak cter pasal baju peplum yang tengah HOT and meletoppp sekarang....
dapat tahu pasal peplum ni pon dari pemilik blog Love Is Cinta a.k.a Love Patzzi....
hehehe...walaupon hampir 2 tahun tak berjumpa dgn akak comelll ni...tapi kitorang still lagi berbalas komen di fb,blog & twitter...
Ternyata join Sukarelawan Green-V sejak tahun 2010 berbaloi apabila kenalan makin bertambah-tambah...
orang cakap : berkawan biar beribu, bercinta biar satu....

bercakap pasal peplum, ramai orang cakap design ini hanya sesuai untuk orang bertubuh langsing, kurus & tinggi....*(aikkk,bukan kurus dan langsing tu sama je kan??) LOL--
tapi ternyata tidak apabila peplum mendapat permintaan yang tinggi daripada remaja ataupun orang dewasa....so, designer pon kena laa ikut citarasa costumer...
sebab tu saiz peplum sekarang dah ada yg XL...

sedang dok godek-godek pak cik Google tu, tiba-tiba terjumpa blaus peplum yang sangat menarik perhatian...design nya agak lawa....
sape yg berminat, boleh terus baca sampai abis & terus order....hehehe...


BLAUS HOT PEPLUM

Warna : Putih Ivory, Hitam, Brown Almond, Hijau Pale, Oren Bata dan Merah.
Kod : BL220113

Saiz : Free size (muat dr saiz 34 - 40 @ XXS - M)
Ukuran : Bahu 14", Lilit dada 34", Panjang tangan 22.5", Labuh baju 30"
Material : Cotton lycra jenis berat dan jatuh (kain stretchable)

Harga : RM 55 t'masuk pos laju



Hitam



Brown Almond




Oren Bata



Hijau Pale



Merah



Putih Ivory


 Sape-sape yang berminat dengan baju ni, boleh laa terjah blog
Haniza Collection untuk tempahan...

Kalau nak jadi friend di fb, sila add Haniza Collection


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...